Conopidă prăjită cu măsline și ierburi / o recepție caldă
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Conopida prăjită cu măsline și ierburi | o recepție caldă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 89 de cenți pe porție. O porție conține 173 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. 7765 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână capere ambalate în saramură, piper, ml ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Măsline calde cu ierburi sălbatice, Pește întreg prăjit cu cartofi feliați, măsline și ierburi, și Salată caldă de spanac cu ardei roșii prăjiți și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se întinde într-un singur strat pe o foaie mare de copt (sau două, dacă una pare aglomerată).Prăjiți amestecând ocazional timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Adăugați măslinele marinate și prăjiți încă 8 până la 10 minute sau până când conopida se rumeneste ușor în pete și doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Aluat De Pâine De Porumb
3
Transferați conopida prăjită într-un castron mare adăugați capere și pătrunjel tocat și aruncați pentru a amesteca bine.Se condimentează cu mai multă sare și piper, dacă se dorește și se presară cu nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(vândut Pe Culoarul De Produse Lactate)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline întregi Coapte
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Serviți imediat sau lăsați să stea la temperatura camerei cu până la 1 oră înainte de servire.