Conopida prăjită cu ierburi proaspete și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați flori de conopidă, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă prăjită cu ierburi proaspete, parmezan și lămâie, Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete, și Ierburi Proaspete Și Parmezan Omletă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați conopida într-o tigaie mare de prăjire sau într-o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Stropiți cu ulei; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
4
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând la fiecare 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Se presară pătrunjel, cimbru, tarhon și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Pătrunjel
Usturoi
Cimbru
6
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Combinați amestecul de conopidă, brânza și ingredientele rămase într-un castron mare; aruncați bine pentru a combina.