Conopidă Prăjită
Conopida prăjită necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 70 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Pizza de conopidă prăjită cu rucola pentru bebeluși și usturoi prăjit: post de oaspeți de Kim Bee la poftele unui Lunatic, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați untul, mărarul, usturoiul, coaja de lămâie, chimenul, sarea și piperul negru măcinat într-un bol.
Tăiați tulpina de conopidă la același nivel cu restul capului, astfel încât să poată rămâne în poziție verticală într-o farfurie.
Întindeți amestecul de unt uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale conopidei, puneți-l într-o farfurie și acoperiți cu folie.
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și se fierbe, aproximativ 1 1/4 ore.
Transferați într-un platou și lingurați orice lichid din vasul cu caserole peste conopidă.