Conopidă cu nuci prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida cu nuci prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 123 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, bucăți de slănină reale oscar mayer, bucăți de nuci de plantat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Conopidă cremoasă cu nuci prăjite {Giveaway}, Quinoa cu nuci prăjite, și Spaghete cu lămâie cu nuci prăjite.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare.
Adăugați nuci, ceapă și usturoi; gatiti 2 pana la 3 min. sau până când nucile sunt ușor prăjite și ceapa este fragedă, amestecând ocazional. Pune deoparte.
Adăugați conopida în cantitate mică de apă clocotită în cratiță medie; capac. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 8 până la 10 min. sau până când conopida este crocantă.
Așezați conopida în vasul de servire; se acoperă cu amestecul de nuci.
Se presară cu bucăți de slănină.