Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida crocantă cu capere, stafide și pesmet. Această rețetă servește 10. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, conopidă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii, Conopidă Cu Migdale, Stafide Și Capere, și Scoici arse cu conopidă, capere și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Aruncați flori de conopidă cu 3 linguri de ulei de măsline într-un castron mare; condimentați amestecul cu sare și piper. Împărțiți amestecul de conopidă între 2 foi mari de copt cu margini, întinzându-se într-un singur strat. Prăjiți, aruncând ocazional, până când conopida este aurie și crocantă, aproximativ 45 de minute. Faceți înainte: conopida poate fi făcută cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de utilizare.
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într - o cratiță mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt doar aurii, 5-6 minute.
Adăugați capere și gătiți până încep să apară, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați pesmet și aruncați pentru a acoperi. Gatiti, amestecand des, pana cand pesmetul este auriu, 2-3 minute; transferați amestecul de pesmet pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Adăugați bulion de pui și pastă de hamsii (dacă utilizați) în aceeași cratiță. Aduceți la fierbere.
Adăugați stafide aurii și oțet de vin alb și gătiți până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Faceți înainte: amestecurile de pesmet și stafide pot fi făcute cu 2 ore înainte. Reîncălziți amestecul de stafide înainte de a continua.
Transferați conopida caldă într-un bol de servire. Împrăștiați amestecul de stafide, apoi aruncați pentru a distribui uniform. Condimentează după gust cu sare și piper.
Presărați conopida cu amestec de pesmet și pătrunjel.