Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet

Conopidă crocantă cu capere, stafide și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida crocantă cu capere, stafide și pesmet. Această rețetă servește 10. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 151 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pesmet grosier, conopidă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Conopidă prăjită cu pesmet crocant și stafide aurii, Conopidă Cu Migdale, Stafide Și Capere, și Scoici arse cu conopidă, capere și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. Aruncați flori de conopidă cu 3 linguri de ulei de măsline într-un castron mare; condimentați amestecul cu sare și piper. Împărțiți amestecul de conopidă între 2 foi mari de copt cu margini, întinzându-se într-un singur strat. Prăjiți, aruncând ocazional, până când conopida este aurie și crocantă, aproximativ 45 de minute. Faceți înainte: conopida poate fi făcută cu 4 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de utilizare.
3
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într - o cratiță mică la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când sunt doar aurii, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați capere și gătiți până încep să apară, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Adăugați pesmet și aruncați pentru a acoperi. Gatiti, amestecand des, pana cand pesmetul este auriu, 2-3 minute; transferați amestecul de pesmet pe o farfurie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
7
Adăugați bulion de pui și pastă de hamsii (dacă utilizați) în aceeași cratiță. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați stafide aurii și oțet de vin alb și gătiți până când aproape tot lichidul este absorbit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Stafide AuriiStafide Aurii
9
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Faceți înainte: amestecurile de pesmet și stafide pot fi făcute cu 2 ore înainte. Reîncălziți amestecul de stafide înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
StafideStafide
10
Transferați conopida caldă într-un bol de servire. Împrăștiați amestecul de stafide, apoi aruncați pentru a distribui uniform. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ConopidăConopidă
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Presărați conopida cu amestec de pesmet și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista