Congelați cu două pepene galben cu sos de căpșuni
Congelarea cu două pepene galben cu sos de căpșuni ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 166 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pepene galben, zahăr, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Îngheț De Căpșuni, Congelarea Iaurtului Cu Căpșuni, și Strawberry Margarita Freeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și semănați pepenii, apoi tăiați carnea în cuburi de 1 inch. Aranjați, separat, într-un singur strat pe o foaie de copt superficială căptușită cu hârtie de ceară. Congelați până la fermitate, cel puțin 1 oră. (Dacă congelați mai mult de 1 oră, acoperiți mai întâi cu folie de plastic.)
Rezervați câteva căpșuni pentru garnitură. Feliați fructele de pădure rămase, aruncați într-un castron cu zahăr și lăsați să stea.
Măcinați pepene galben congelat într-un robot de bucătărie până când seamănă cu firimituri fine; transferați într-un bol din oțel inoxidabil. Măcinați mierea congelată în firimituri; se toarnă într-un alt bol.
Căpșuni pure cu zahăr într-un robot de bucătărie.
Transferați într-un castron mic de servire.
Slice căpșuni rezervate. Scoateți pepenele înghețat cu o lingură de înghețată și puneți-l în pahare parfait.
Se ornează cu fructe de pădure feliate și se servește cu sos de căpșuni.