Condimentul Taco al lui Sue și Jim

Condimentul Taco al lui Sue și Jim
Reteta Sue & Jim Taco condimente ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1318 calorii. Pentru $ 4.29 pe portie, obțineți o marinată care servește 1. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, pudră de chili, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 87%. Salata de Taco a lui Sue, Condimente Taco, și Taco Condimente I sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Culoare atractivă de rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate82
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista