Condimente De Dovleac-Brioșe De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu condimente de dovleac-afine. Această rețetă servește 12. O porție conține 232 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, piure de dovleac, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muffins Crunch De Afine Cu Condimente De Dovleac, Briose Cu Condimente De Afine, și Briose Cu Condimente De Banane-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o tigaie pentru brioșe cu 12 căni și căptușeli pentru brioșe
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie de briose de 12 căni cu căptușeli de briose și acoperiți ușor cu spray de gătit.
Combinați merisoarele și sucul de portocale într-un castron mic pentru microunde, acoperiți vasul cu folie de plastic și faceți o gaură mică pentru a vă ventila. Cuptor cu microunde până când sucul de portocale este cald, aproximativ 1 minut. Puneți deoparte pentru a lăsa merisoarele să se umfle, aproximativ 5 minute, apoi scurgeți sucul.
Bateți făina, zahărul granulat, condimentul de plăcintă cu dovleac, praful de copt și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu și dați deoparte.
Bateți împreună untul, merisoarele pline, piureul de dovleac, laptele, ouăle și coaja de portocală într-un castron mare.
Adăugați amestecul de făină-condimente în amestecul de dovleac și împăturiți ușor aluatul până când este doar combinat (este în regulă dacă există câteva bulgări).
Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșe pregătite și presărați generos partea superioară a fiecărei brioșe cu zahărul turbinado.
Coaceți până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 24 de minute. Răciți brioșele în tigaie câteva minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet.