Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul de fructe fierbinți. Această rețetă face 6 porții cu 225 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jumătăți de caise, Buzdugan măcinat, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Compot de fructe, Compot De Fructe, și Compot De Fructe Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un 2-1/2-qt. vas de copt, combina ananas, piersici, caise, pere și cireșe; retrase din circuitul agricol. Într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Se aduce la fierbere la foc mediu; se toarnă peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Brânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Coaceți neacoperit, la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până la fierbere. Aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite