Colleen ' s Jewel of a Salad

Colleen ' s Jewel of a Salad
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Bijuteria unei salate a lui Colleen ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 162 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sos de salată de vinetă balsamică, nuci pecan, brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Rețete similare includ Salată De Bijuterii De Avocado, Crown Jewel Salad, și Salată De Fructe Cu Friptură Și Zmeură.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, amestecați ușor verdele copilului, pecanii, fructele de pădure și brânza albastră. Aruncați cu vinetă balsamică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista