Colet-somon pocat cu maioneză herby

Colet-somon pocat cu maioneză herby
Dacă aveți aproximativ 2 ore pentru a petrece în bucătărie, somonul poșat cu colete cu maioneză herby ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită somon, castraveți, oțet de vin și ierburi. 83 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon fiert în folie cu maioneză herby, Somon Fiert Cu Maioneză De Lămâie, și Somon Poșat rece cu maioneză din plante.

Instrucțiuni

1
Fileurile de somon trebuie să fie fără piele și dezosate, așa că, dacă nu-l poți determina pe vânzătorul tău de pește să o facă, va trebui să o faci singur: pentru a îndepărta oasele știftului, mângâie-ți mâna de-a lungul părții de carne a fileurilor și folosește o pensetă sau un clește pentru a scoate orice oase pe care le întâlnești. Apoi, pentru a îndepărta pielea, veți avea nevoie de un cuțit foarte ascuțit, de preferință un cuțit de filetare. Luați fiecare file pe rând și așezați-l cu pielea în jos pe tablă, cu cel mai îngust capăt orientat spre dvs. Glisați cuțitul între piele și carne de la capătul cozii și mișcați cuțitul pentru a slăbi și a îndepărta pielea. Țineți ferm pielea cozii pe care ați slăbit-o și, lucrând departe de dvs., tăiați de-a lungul lungimii peștelui, în timp ce mutați cuțitul lateral. Păstrați lama cuțitului cât mai plat și aproape de piele, pentru a nu lăsa carne pe piele. Repetați cu al doilea file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Luați o foaie foarte mare de folie extra-largă (folia de curcan funcționează bine) și periați ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Așezați un file de somon pe folie și împrăștiați peste lămâile feliate, mărarul și jumătate din fenicul și condimentați Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați al doilea file de somon deasupra, cu cupola în sus. Condimentează și stropește cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Acoperiți cu o a doua foaie de folie unsă și pliați marginile pentru a închide somonul într-un colet. Faceți coletul destul de slăbit, astfel încât să existe loc pentru abur. Ridicați pe o tavă mare de copt și gătiți timp de 1 oră, apoi îndepărtați și lăsați să se odihnească în folie timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
În timp ce somonul gătește, faceți maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Așezați gălbenușurile și muștarul într-un castron mediu, adăugând un vârf de sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Turnați uleiul într-un ulcior, deoarece veți avea nevoie de un flux constant controlat. Bateți scurt ouăle și începeți să stropiți uleiul foarte încet, începând cu câteva picături la un moment dat, în timp ce bateți continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Continuați să adăugați uleiul. Când maioneza începe să se unească, puteți adăuga uleiul puțin mai repede. Continuați până când s-a adăugat tot uleiul. Dacă maioneza se coagulează în orice moment, o puteți salva crăpând un alt gălbenuș într-un castron curat și amestecând maioneza coagulată în oul proaspăt. Continuați să faceți acest lucru, apoi adăugați orice ulei rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Când maioneza este făcută, amestecați încet oțetul și suficient suc de lămâie după gust adăugați mai mult dacă vă place destul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă ierburile tocate. Păstrați la rece până când somonul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
12
Se amestecă castravetele cu o parte din mărar și restul de fenicul. Când somonul s-a odihnit, tăiați folia deschisă și folosiți două felii de pește pentru a transfera cu grijă peștele pe un platou lung de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Se presară cu mărar și se ornează cu obrajii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
14
Se servește cu maioneza herby și salata de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate19
Revista