Cole Slaw - Stil Grecesc

Cole Slaw - Stil Grecesc
Reteta Cole Slaw - stil grecesc este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 6 porții cu 197 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap de la magazin și ridica sos salata greceasca, varza in procesor de alimente, brânză feta, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un fel de mâncare parte preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Deli-Stil Cole Slaw, Houston Cole Slaw – acesta este un mod delicios de a face cole slaw, și Sweet and Sour Cole Slaw-cauti un alt tip de cole slaw? Nu căutați mai departe pentru rețete similare.

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Greaca poate fi asociată cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Un vin pe care îl puteți încerca este Skouras Saint George Agiorgitiko. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista