Colcannonul lui Diane
Colcannon Diane ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 208 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Un amestec de slănină, unt, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Colcannonul lui Diane, Steak Diane, și Steak Diane.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 15 până la 20 de minute, până se înmoaie.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Se scurge, se rezervă picături, se sfărâmă și se lasă deoparte. În picăturile rezervate, sotati varza și ceapa până când sunt moi și translucide. Punerea unui capac pe tigaie ajută legumele să gătească mai repede.
Scurgeți cartofii fierți, amestecați cu lapte și condimentați cu sare și piper. Îndoiți slănina, varza și ceapa, apoi transferați amestecul într-un castron mare de servire. Faceți o fântână în centru și turnați untul topit.