Colcannon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Colcannon. O porție conține 369 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 81 de cenți pe porție. Această rețetă de la Simply Recipes are 4471 de fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, căni ușor de varză, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală medie și acoperiți cu apă rece cu cel puțin un centimetru.
Adăugați 2 linguri de sare și aduceți la fierbere. Se fierbe până când cartofii sunt fragede cu furculița (15 până la 20 de minute).
Se scurge într-o strecurătoare.2 puneți oala în aragaz și puneți-o la foc mediu-mare. Topiți untul în oală și odată ce este fierbinte, adăugați verdeața. Gatiti verdeturile timp de 3-4 minute, sau pana cand sunt ofilite si au dat o parte din apa lor.
Adăugați ceapa verde și gătiți încă 1 minut.3
Se toarnă laptele sau smântâna, se amestecă bine și se adaugă cartofii. Reduceți căldura la mediu. Folosiți o furculiță sau un tocător de cartofi și zdrobiți cartofii, amestecându-i cu verdeața.
Adăugați sare după gust și serviți fierbinte, cu un buton de unt în centru.