Coji De Paste Umplute Surpriză
Umplute coji de Paste Surpriza este un curs principal, care servește 8. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 337 calorii. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, spanac, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Coji De Paste Umplute, Coji Umplute Cu Paste Mari, și Coji De Paste Umplute Vegetariene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 13 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si nu mai este roz.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați 2 vase de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Combinați cele 2 căni de brânză mozzarella, brânză ricotta, 1/4 cană de parmezan, spanac și pesto împreună într-un castron.
Se amestecă jumătate din amestecul de brânză-spanac în carnea de vită gătită. Se condimentează cu pudră de usturoi.
Întindeți aproximativ 1 cană de sos de spaghete într-un vas de copt de 9x13 inci. Umpleți 12 coji de paste cu amestecul de carne de vită și brânză, apoi aranjați în vasul de copt. Se acoperă cu sosul de spaghete rămas și se presară cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Se amestecă amestecul rămas de spanac-brânză cu șuncă și crab. Umpleți ultimele 12 coji de paste cu amestecul de șuncă și aranjați într-un alt vas de copt de 9x13 inci pulverizat cu spray antiaderent.
Se toarnă sosul alfredo deasupra, apoi se presară cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Coaceți ambele caserole în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.