Coji De Paste Umplute Surpriză

Coji De Paste Umplute Surpriză
Umplute coji de Paste Surpriza este un curs principal, care servește 8. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 337 calorii. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, spanac, brânză mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Încercați Coji De Paste Umplute, Coji Umplute Cu Paste Mari, și Coji De Paste Umplute Vegetariene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pastele de coajă și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați 2 vase de copt de 9x13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Combinați cele 2 căni de brânză mozzarella, brânză ricotta, 1/4 cană de parmezan, spanac și pesto împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă jumătate din amestecul de brânză-spanac în carnea de vită gătită. Se condimentează cu pudră de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
8
Întindeți aproximativ 1 cană de sos de spaghete într-un vas de copt de 9x13 inci. Umpleți 12 coji de paste cu amestecul de carne de vită și brânză, apoi aranjați în vasul de copt. Se acoperă cu sosul de spaghete rămas și se presară cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Sos De PasteSos De Paste
Coji De PasteCoji De Paste
BrânzăBrânză
Ardei ArbolArdei Arbol
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Se amestecă amestecul rămas de spanac-brânză cu șuncă și crab. Umpleți ultimele 12 coji de paste cu amestecul de șuncă și aranjați într-un alt vas de copt de 9x13 inci pulverizat cu spray antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
CrabiCrabi
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
10
Se toarnă sosul alfredo deasupra, apoi se presară cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Sos AlfredoSos Alfredo
11
Coaceți ambele caserole în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și sosul este bulbuc, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista