Coji De Citrice Confiate

Coji De Citrice Confiate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cojile de citrice confiate. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit roz, lămâi, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Confiate Cu Ghimbir-Citrice, Ceviche de scoici cu citrice confiate, și Salată de citrice cu ghimbir confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor grapefruit, portocale și lămâi prin coaja de sus în jos în 6 secțiuni pentru grapefruit și 4 pentru portocale și lămâi (nu tăiați în fructe.) Scoateți fâșiile de coajă cu degetele. Glisați un cuțit mic și ascuțit de-a lungul interiorului cojilor pentru a îndepărta excesul de membrană, astfel încât cojile să aibă aproximativ 1/4 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Tăiați cojile pe lungime în benzi de aproximativ 1/2 in. lat în centru și conic la capete.
3
Puneți cojile într-un 3-4-qt. cratiți și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se scurge. Repetați încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Umpleți tigaia cu 2 1/2 căni de apă și 2 1/2 căni de zahăr; aduceți la fierbere, asigurându-vă că zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați coji și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când cojile devin translucide și siropul începe să formeze bule mai mari, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Scurgeți cojile, economisind sirop pentru alte utilizări (cum ar fi toppingul clătitelor), dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
7
Întindeți cojile pe un suport de răcire nereactiv așezat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Lăsați cojile să se usuce peste noapte.
9
Puneți 1 cană de zahăr rămasă într-un castron și aruncați cojile în zahăr cu mâna, scuturând excesul. Puneți cojile pe o foaie de copt curată și lăsați-le să se usuce încă 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Serviți cojile simple sau înmuiate în ciocolată.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
11
* Topiți 10 oz. ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată într-o tigaie mică peste apă care abia fierbe. Înmuiați cojile la jumătate în ciocolată; așezat pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată. Se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Faceți înainte: până la 3 luni, răcit etanș.
13
Box it: cutii cristaline, de la 2 $5/25; clearbags.com
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista