Coji De Citrice Confiate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cojile de citrice confiate. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit roz, lămâi, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Confiate Cu Ghimbir-Citrice, Ceviche de scoici cu citrice confiate, și Salată de citrice cu ghimbir confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor grapefruit, portocale și lămâi prin coaja de sus în jos în 6 secțiuni pentru grapefruit și 4 pentru portocale și lămâi (nu tăiați în fructe.) Scoateți fâșiile de coajă cu degetele. Glisați un cuțit mic și ascuțit de-a lungul interiorului cojilor pentru a îndepărta excesul de membrană, astfel încât cojile să aibă aproximativ 1/4 in. gros.
Tăiați cojile pe lungime în benzi de aproximativ 1/2 in. lat în centru și conic la capete.
Puneți cojile într-un 3-4-qt. cratiți și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se scurge. Repetați încă de două ori.
Umpleți tigaia cu 2 1/2 căni de apă și 2 1/2 căni de zahăr; aduceți la fierbere, asigurându-vă că zahărul se dizolvă.
Adăugați coji și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când cojile devin translucide și siropul începe să formeze bule mai mari, aproximativ 1 1/2 ore.
Scurgeți cojile, economisind sirop pentru alte utilizări (cum ar fi toppingul clătitelor), dacă doriți.
Întindeți cojile pe un suport de răcire nereactiv așezat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Lăsați cojile să se usuce peste noapte.
Puneți 1 cană de zahăr rămasă într-un castron și aruncați cojile în zahăr cu mâna, scuturând excesul. Puneți cojile pe o foaie de copt curată și lăsați-le să se usuce încă 1 zi.
Serviți cojile simple sau înmuiate în ciocolată.*
* Topiți 10 oz. ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată într-o tigaie mică peste apă care abia fierbe. Înmuiați cojile la jumătate în ciocolată; așezat pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată. Se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Faceți înainte: până la 3 luni, răcit etanș.
Box it: cutii cristaline, de la 2 $5/25; clearbags.com