Coji De Citrice Confiate

Coji De Citrice Confiate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cojile de citrice confiate. Această rețetă face 8 porții cu 375 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați grapefruit roz, lămâi, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fursecuri Confiate Cu Ghimbir-Citrice, Ceviche de scoici cu citrice confiate, și Salată de citrice cu ghimbir confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scor grapefruit, portocale și lămâi prin coaja de sus în jos în 6 secțiuni pentru grapefruit și 4 pentru portocale și lămâi (nu tăiați în fructe.) Scoateți fâșiile de coajă cu degetele. Glisați un cuțit mic și ascuțit de-a lungul interiorului cojilor pentru a îndepărta excesul de membrană, astfel încât cojile să aibă aproximativ 1/4 in. gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Tăiați cojile pe lungime în benzi de aproximativ 1/2 in. lat în centru și conic la capete.
3
Puneți cojile într-un 3-4-qt. cratiți și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se scurge. Repetați încă de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Umpleți tigaia cu 2 1/2 căni de apă și 2 1/2 căni de zahăr; aduceți la fierbere, asigurându-vă că zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați coji și aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți ușor, amestecând ocazional, până când cojile devin translucide și siropul începe să formeze bule mai mari, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Scurgeți cojile, economisind sirop pentru alte utilizări (cum ar fi toppingul clătitelor), dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
7
Întindeți cojile pe un suport de răcire nereactiv așezat pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Lăsați cojile să se usuce peste noapte.
9
Puneți 1 cană de zahăr rămasă într-un castron și aruncați cojile în zahăr cu mâna, scuturând excesul. Puneți cojile pe o foaie de copt curată și lăsați-le să se usuce încă 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Serviți cojile simple sau înmuiate în ciocolată.*
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
* Topiți 10 oz. ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată într-o tigaie mică peste apă care abia fierbe. Înmuiați cojile la jumătate în ciocolată; așezat pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată. Se răcește până se fixează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Faceți înainte: până la 3 luni, răcit etanș.
13
Box it: cutii cristaline, de la 2 $5/25; clearbags.com
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista