Coji de cartofi la grătar cu topping cremos
Ai nevoie de un aperitiv fără gluten ? Cojile de cartofi la grătar cu topping cremos ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru 50 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este suficientă pentru 4 porții, cu 234 de calorii , 5 g de proteine și 15 g de grăsimi fiecare. Va fi un succes la evenimentul tău de 4 Iulie . Este oferită de Taste of Home. Dacă ai la îndemână unt, pudră de usturoi, maioneză și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una aș spune că a fost perfectă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Per total, această rețetă obține un scor destul de prost, de 36% . Cojile de cartofi la grătar , supa de cartofi copți umplută cu coji crocante de cartofi prăjiți și caserola de cartofi dulci cu topping de crumble de nuci pecan sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare cartof pe lungime în patru felii.
Tăiați partea albă, lăsând 1,2 cm pe cojile cartofilor.
Așezați pielițele pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde.
Încălziți la microunde, fără capac, la putere maximă, timp de 8-10 minute sau până când se înmoaie.
Ungeți scoicile cu unt; adăugați deasupra sos picant, brânză și bucățele de bacon.
Prăjiți cartofii la grătar, cu pielea în jos, fără capac, la foc mediu, timp de 4-6 minute sau până se rumenesc ușor. Acoperiți și prăjiți-i încă 2-3 minute sau până când brânza se topește.
Presărați cu roșii și ceapă. Într-un bol mic, combinați ingredientele pentru topping.
Se servește cu coji de cartofi.