Coeur de Valentine ' s Day, la CR, cu zmeură

Valentine ' s Day Coeur, la CR, cu zmeură, ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 150g de grăsime, și un total de 1698 calorii. 103 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Un amestec de CR ampermormme fra ampermormche, zahăr pudră, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Desert pentru doi: Valentine ' s Day coeur de la CR, Franceză într-o clipă: Sweet Valentine ' s Coeur a la Creme cu sos de căpșuni, și Coeurcrouromax la Crincompromme pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați un mic raft de răcire în interiorul unei foi de copt mici, cu margini. Căptușiți o matriță coeur și la CR cu patru foi de pânză de brânză, una deasupra celeilalte. Puneți matrița deasupra suportului de răcire și puneți-o deoparte.
În bolul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete, combinați mascarpone și CR aproxormme fra fra, bătând la viteză medie-mică până la crem. Adăugați încet zahăr pudră, bătând până se încorporează complet. Răsturnați părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Adăugați vanilie, coajă de lămâie și sare. Bateți până se amestecă bine.
Stropiți în smântână grea, într-un jet subțire și bateți până când crema s-a îngroșat până la vârfuri moi.
Scoateți crema în matrița de inimă căptușită, asigurându-vă că o împingeți în jos în colțurile matriței. Îndoiți marginile pânzei de brânză peste partea superioară a formei pentru a acoperi crema. Asigurați-vă că există spațiu între matriță și tava de sub ea pentru a permite un drenaj adecvat. Glisați foaia de copt în frigider și lăsați să se scurgă timp de opt ore sau peste noapte. Odată ce crema s-a scurs, aruncați lichidul de scurgere și desfaceți inima pe o farfurie.
Combinați zmeura și zahărul într-un castron și amestecați bine, zdrobind ușor fructele de pădure pentru a crea puțină textură adăugată. Acoperiți vasul și lăsați să stea 1 oră, amestecând ocazional.
Se stropeste peste nemodificat coeur diametru la CR diametru si se serveste imediat (cu doua linguri!).