Cod În Stil Corfu

Cod În Stil Corfu
Codul în stil Corfu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ulei de măsline, boia de ardei, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Picior de miel în stil Kashmir – acest stil Indian de miel este un adevărat răsfăț, toată lumea va crede că ești un bucătar gourmet.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați prazul și usturoiul; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
3
Adăugați boia și ardeiul roșu; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Adăugați vin și pastă de roșii; reduceți căldura și fierbeți 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
VinVin
5
Presărați sare uniform pe ambele părți ale fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Adăugați în tigaie, fileuri cuibăritoare în amestec de praz. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
evaluare carbo: 7

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista