Cod negru cu smog elvețian, măsline și lămâie

Cod negru cu smog elvețian, măsline și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul Negru cu smog elvețian, măsline și lămâie. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 199 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați măsline vindecate cu ulei, bietă elvețiană, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Chard elvețian cu măsline, Chard elvețian cu măsline, și Chard Elvețian Cu Măsline.

Instrucțiuni

1
Puneți lămâia într-o cratiță mică; adăugați apădoar pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Așezați o mică placă rezistentă la căldurăîn interiorul cratiței, deasupra lămâii,pentru a o menține scufundată. Aduceți apa la fierbere;reduceți focul și fierbeți până când lămâia este foarte delicată când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Scurgere.
4
Tăiați lămâia în jumătate (pentru a ajutase răcește mai repede); lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Scoateți pulpa din ambele jumătăți de lămâie și apăsați pulpa printr-o sită cu ochiuri grosiere într-un castron mic; aruncați solidele. Se toacă fin și se adaugă la pulpă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Prăjiți semințele de coriandru și chimen într-o tigaie mică la foc mediu, amestecând des, până se întunecă ușor și parfumat,aproximativ 3 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Măcinați grosolan coriandrul și semințele de cum în moara de condimente sau cu mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-un skilletover mare antiaderent la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu amestec de condimente, sare și piper; așezați pielea în jos în tigaie. Gatiti pana se rumenescși clare, 5-6 minute. Rândul său,; gatiti pana la doaropac în centru, 2-4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei îno tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați usturoiși 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobiți; gatiti,amestecand, pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
11
Adăugați smog de mână, aruncând șipermițându-i să se ofilească ușor între adăugiri.Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, tossingocazional, până când toată smogul este fraged, 5-7 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chard ElvețianChard Elvețian
12
Se amestecă măslinele și amestecul de lămâie rezervatîn smog. Se condimentează cu sare, piper șifulgi de ardei roșu mai zdrobiți, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Serviți pește cu bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
14
Per porție: 220 calorii, 11 g grăsime, 2 g fibre
15
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista