Cod curry cu Geel Rys (orez galben cu stafide)

Cod curry cu Geel Rys (orez galben cu stafide)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul curry cu Geel Rys (orez galben cu stafide). O porție conține 528 calorii, 49G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,07 USD pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ceapă, frunze de dafin, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Rețete similare sunt Orez galben cu stafide, Cod copt cu pesmet auriu și stafide, și Gatiti cartea Planificator de petreceri: Cod cu stafide si prune uscate.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați morcovii, țelina, ceapa și usturoiul și gătiți până când legumele se înmoaie; puțină rumenire este în regulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pudra de curry, turmericul și frunzele de dafin și amestecați până când legumele devin pastoase și acoperite cu condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
TurmericTurmeric
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Adăugați stocul și cimbru. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți bulionul de curry timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare. Căutați bucățile de cod până când o parte este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă 2 căni de bulion de curry în tigaie, se reduce focul și se fierbe până când peștele este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Măsurați bulionul de curry rămas într-o măsură lichidă și adăugați suficientă apă pentru a ajunge la 3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Se toarnă lichidul într-o cratiță și se adaugă orezul și stafidele. Aduceți la fierbere, acoperiți, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Pentru a servi, faceți un pat de orez într-o farfurie cu supă, puneți o bucată de pește deasupra și lingurați o parte din bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Cod în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
Joseph Phelps Pastorale Vineyard Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Revista