Curry de Cod este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 240 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.65 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ceapă, pastă de usturoi, chimen și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma cardamomul, puteți urma acest fel principal cu Cardamom Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Așezați ceapa în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând des, 15 minute sau până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Amestecați pasta de usturoi și pasta de ghimbir în tigaie. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi
Pastă De Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă în chimen, coriandru, cardamom, turmeric și sare. Se amestecă jalapeno, coriandru, suc de lămâie și roșii cu suc, răzuind orice bucăți maro de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți 20 de minute. Dacă doriți, sosul poate fi pus deoparte câteva ore în acest moment pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în Suc
Suc De Lămâie
Coriandru
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ardei Iute
Turmeric
Chimen
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți sosul la fiert și puneți codul în tigaie. Reduceți căldura la minim și gătiți 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.