Cod cu fenicul și portocaliu

Cod cu fenicul și portocaliu
Codul cu fenicul și portocala este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,63 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulb de fenicul, piper, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Creveți cu unt de portocale și fenicul și salată de portocale, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Foaie Tigaie Chili Lime Cod pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați pește uniform cu sare; Așezați 1 file în fiecare dintre pungile de plastic cu fermoar cu microunde de 2 litri. Împărțiți feniculul și următoarele 6 ingrediente (prin usturoi) uniform între cele 2 pungi. Apăsați ușor cât mai mult aer din pungi; sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Așezați pungile pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la nivelul de putere 7 timp de 5 minute sau până la gradul dorit de coacere. Se răcește 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Îndepărtați amestecul de pește și legume din fiecare pungă pe fiecare dintre cele 2 farfurii. Fileuri de Top uniform cu secțiuni portocalii și frunze de fenicul; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În11 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista