Cod ars cu sos de unt de arpagic

Cod ars cu sos de unt de arpagic
Codul ars cu sos de unt de arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură în tigaie cu unt de arpagic-hrean, Sos Simplu De Unt De Arpagic, și Creveți prăjiți cu ciuperci, Broccolini și sos de unt de arpagic spumant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
3
Așezați fileurile pe o tavă sau un suport pentru foi, astfel încât peștele să-și poată elibera sucurile naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați firimiturile de pâine într-un vas superficial. Într-un vas separat, adăugați 2 ouă bătute. Condimentează ambele părți ale fileului cu sare și piper. Odată condimentat, periați partea de burtă a Codului cu oul. Scufundați partea de ou în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
5
Într-o tigaie din fontă adăugați ulei de struguri. Înainte de a pune peștele în tigaie, asigurați-vă că tigaia este foarte fierbinte. Căutați doar 1 parte a peștelui (partea cu firimiturile de pâine). Odată ce 1 parte este arsă, puneți tigaia în cuptor timp de aproximativ 3 până la 4 minute până când este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Odată ce peștele este gătit, răsturnați-l și adăugați sucul de lămâie, untul și crenguța de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Lasă să se topească și să ungă peștele cu sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Se toarnă peste sosul de unt și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
În cratiță, adăugați vin, crengute de cimbru, ceapă și usturoi. Setați pe spate arzător pentru a permite vinului pentru a reduce. Odată ce sosul este redus la un sirop, se strecoara si se adauga smantana, si suc de lamaie si se aduce la un foc mic ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Bateți untul rece și odată topit adăugați arpagicul proaspăt și condimentați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista