Cod ars cu sos de unt de arpagic
Codul ars cu sos de unt de arpagic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură în tigaie cu unt de arpagic-hrean, Sos Simplu De Unt De Arpagic, și Creveți prăjiți cu ciuperci, Broccolini și sos de unt de arpagic spumant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați fileurile pe o tavă sau un suport pentru foi, astfel încât peștele să-și poată elibera sucurile naturale.
Așezați firimiturile de pâine într-un vas superficial. Într-un vas separat, adăugați 2 ouă bătute. Condimentează ambele părți ale fileului cu sare și piper. Odată condimentat, periați partea de burtă a Codului cu oul. Scufundați partea de ou în firimiturile de pâine.
Într-o tigaie din fontă adăugați ulei de struguri. Înainte de a pune peștele în tigaie, asigurați-vă că tigaia este foarte fierbinte. Căutați doar 1 parte a peștelui (partea cu firimiturile de pâine). Odată ce 1 parte este arsă, puneți tigaia în cuptor timp de aproximativ 3 până la 4 minute până când este gătită.
Odată ce peștele este gătit, răsturnați-l și adăugați sucul de lămâie, untul și crenguța de cimbru.
Lasă să se topească și să ungă peștele cu sucul.
Se toarnă peste sosul de unt și se servește.
În cratiță, adăugați vin, crengute de cimbru, ceapă și usturoi. Setați pe spate arzător pentru a permite vinului pentru a reduce. Odată ce sosul este redus la un sirop, se strecoara si se adauga smantana, si suc de lamaie si se aduce la un foc mic ușoară.
Bateți untul rece și odată topit adăugați arpagicul proaspăt și condimentați cu piper negru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.