Cocktailurile Pink Lady a Ginei

Cocktailurile Pink Lady a Ginei
Gina's Pink Lady Cocktails ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de băuturi. O porție conține 173 de calorii, 0 g de proteine și 0 g de grăsimi. Această rețetă servește 2. Pentru 2,26 USD per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați cuburi de gheață, gin, cireșe maraschino și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 10%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pink Lady, Pink Lady și Pink Lady Cake.

Instrucțiuni

1
Adăugați ginul, coniacul, sucul de lămâie și grenadina într-un shaker de cocktail umplut cu cuburi de gheață. Agitați energic. Se strecoară într-un pahar de martini și se ornează fiecare cu o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GinGin
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista