Cocktailul rece de primăvară al lui Jackson Cannon

Cocktailul rece de primăvară al lui Jackson Cannon
Cocktailul rece de primăvară al lui Jackson Cannon este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap băutură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 167 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 3,02 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 54 de fani. Este perfect pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, gheață, suc de lămâie meyer și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Jackson Cannon ' s the Squeeze, Salată Rece De Mazăre De Grădină De Primăvară, și Rulouri De Primăvară Vegetariene Reci.

Instrucțiuni

1
Adăugați coniac, suc de lămâie, sirop de arțar și amare la cocktail shaker și umpleți cu gheață. Se agită bine și se strecoară într-un pahar de cocktail răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
ConiacConiac
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Garnisiți cu Meyer lemon twist.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Meyer LemonMeyer Lemon
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista