Reteta cald Apple Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, mere fuji, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cobbler Cald De Piersici, Cizmar Cald Cu Pere-Fistic, și Apple Cobbler.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul până la 350 F. Unt 13 x 9 x vas de copt din sticlă de 2 inci. Aruncați primele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
2
Adăugați zahăr, făină și scorțișoară; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
3
Transferați în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
1
Bateți untul, miso-ul și ouăle într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Combinați făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara și ghimbirul într-un castron mare. Formați bine în centrul amestecului de făină și adăugați amestecul de unt. Folosind spatula de cauciuc, aruncați până se formează aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Unt
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
3
Folosind vârful degetelor, rupeți aglomerările de streusel în bucăți mai mici și presărați streusel topping peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
4
Coaceți până când amestecul de mere clocotește și streusel devine maro auriu, 50 până la 55 de minute. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Serviți cizmarul ușor cald, acoperit cu înghețată de vanilie.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Brundlmayer Steinmassl Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.