Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra piure de cartofi

Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra piure de cartofi
Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra fra piure de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 1511 calorii, 52G de proteine, și 129g de grăsime fiecare. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți toate făină scop, CR cartofi fra fra fra, ulei de măsline, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte provensale cu CR fra fra fra piure de cartofi, Piure de cartofi roșii cu CR Aproxumme fra aprox. che, și CR aproxme FRA și arpagic piure de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Presărați coaste cu sare și piper. Lucrând în loturi, adăugați coaste în oală și rumeniți bine, întorcându-vă des, aproximativ 8 minute pe lot. Folosind clești, transferați coastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din oală sau se adaugă ulei, după cum este necesar, pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa, morcovul tocat și țelina și gătiți la foc mediu-mic până când legumele sunt moi, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
6
Adăugați usturoiul, făina și herbes de Provence; se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați vin și 2 căni de bulion; se aduce la fierbere la foc mare, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
8
Adăugați roșiile cu sucuri și frunze de dafin. Întoarceți coastele și orice sucuri acumulate în oală. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă în oală pentru a acoperi abia coastele. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Acoperiți bine vasul și transferați-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Coaceți până când coastele sunt foarte fragede, amestecând ocazional, aproximativ 2 ore 15 minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor, apoi se dă la frigider neacoperit până la rece. Acoperiți și păstrați la frigider. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Adăugați restul de 1/2 cană de bulion, morcovii curățați și măslinele ni Ukrokrois în oală; apăsați ușor morcovii pentru a se scufunda. Acoperiți, reveniți la cuptor și continuați să gătiți la 350 km f până când morcovii sunt fragede, aproximativ 15 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcovi Pentru CopiiMorcovi Pentru Copii
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
MăslineMăsline
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Transferați coaste scurte și morcovi pe platou. Cort cu folie pentru a se încălzi. Dacă este necesar, fierbeți sosul pentru a se îngroșa ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
MorcovMorcov
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Se toarnă sosul peste coaste scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
SosSos
14
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
15
Se serveste cu CR fra fra fra piure de cartofi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CartofiCartofi
16
* Un amestec de plante uscate disponibil la magazinele de alimente specializate și în secțiunea de condimente a unor piețe. Un amestec de cimbru uscat, busuioc, cimbru și semințe de fenicul poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Cimbru UscatCimbru Uscat
BusuiocBusuioc
17
** Măsline negre mici vindecate cu saramură; disponibil la piețele italiene, magazinele de alimente de specialitate și unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline NegreMăsline Negre
SaramurăSaramură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 35 de dolari.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista