Coaste Scurte La Grătar
Coaste scurte la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 693 calorii, 24g de proteine, și 60g de grăsime pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți apă, muștar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Coaste Scurte La Grătar, Coaste Scurte La Grătar, și Coaste Scurte La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați stratul superior de grăsime din coastele scurte.
Așezați mai multe bucăți din această grăsime într-un cuptor olandez și gătiți la foc mediu până când fundul este ușor acoperit cu grăsime și scoateți oala de pe foc.
Presărați coastele scurte cu sare, rumeniți-le pe toate părțile, apoi îndepărtați-le când sunt gata.
Se adaugă ceapa și se sotează ușor până se rumenesc ușor. Întoarceți coastele scurte în oală și adăugați ketchup-ul, apa, sucul de lămâie, zahărul, muștarul, sarea și sosul Worcestershire. Acoperiți oala și gătiți la foc mic timp de 2 ore, sau până se înmoaie, amestecând ocazional.