Coaste scurte fierte cu fasole Garbanzo și stafide
Coaste scurte fierte cu fasole Garbanzo și stafide este un fără lactate și vegetarian felul principal. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 510 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne lungă scurtă, tulpină de țelină, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Chile fiert-coaste scurte condimentate cu fasole neagră, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Vinaigrette de zmeură Slaw cu fasole Garbanzo, ardei roșii și stafide aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fasolea într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2 inci și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
5
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adauga ceapa, telina si morcovul; saut pana cand legumele incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Ceapă
7
Adăugați rozmarin și cimbru. Întoarceți fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Fasole
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți fasolea descoperită până aproape fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
9
Adăugați 1 linguriță de sare. Continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă pentru a rămâne acoperită, dacă este necesar, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Sare
10
Adăugați stafide; fasole de sezon cu piper. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Piper
Fasole
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Presărați coaste scurte pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaste Scurte De Vită
3
Încălziți uleiul într-o oală mare, mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați coaste scurte într-un singur strat și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
5
Transferați coastele pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
6
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, 2 crenguțe de cimbru și usturoiul în oală. Saut pana se rumenesc legumele, aproximativ 10 minute. Întoarceți coastele în oală într-un singur strat, cu carnea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
Carne
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion, oțet, crenguțe de tarhon și restul de 3 crenguțe de cimbru și aduceți la foc mic (bulionul nu va acoperi coastele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Tarhon
Oțet
Bulion
Coaste
8
Coaceți descoperit până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Folosind mănuși de cuptor, transferați coaste scurte pe blatul aragazului. Înclinați oala; lingura de grăsime de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Mitt
Soba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți amestecul de fasole-stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
11
Adăugați ardeii de cireșe și amestecul scurs de fasole-stafide. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.