Coaste scurte fierte cu fasole Garbanzo și stafide

Coaste scurte fierte cu fasole Garbanzo și stafide
Coaste scurte fierte cu fasole Garbanzo și stafide este un fără lactate și vegetarian felul principal. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 510 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne lungă scurtă, tulpină de țelină, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma stafidele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de orez cu stafide si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Chile fiert-coaste scurte condimentate cu fasole neagră, Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, și Vinaigrette de zmeură Slaw cu fasole Garbanzo, ardei roșii și stafide aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2 inci și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Încălziți uleiul în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga ceapa, telina si morcovul; saut pana cand legumele incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
7
Adăugați rozmarin și cimbru. Întoarceți fasolea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
FasoleFasole
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Fierbeți fasolea descoperită până aproape fragedă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
9
Adăugați 1 linguriță de sare. Continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional și adăugând mai multă apă pentru a rămâne acoperită, dacă este necesar, cu aproximativ 45 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
10
Adăugați stafide; fasole de sezon cu piper. Mișto. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
PiperPiper
FasoleFasole
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați coaste scurte pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
3
Încălziți uleiul într-o oală mare, mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați coaste scurte într-un singur strat și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
5
Transferați coastele pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
6
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, 2 crenguțe de cimbru și usturoiul în oală. Saut pana se rumenesc legumele, aproximativ 10 minute. Întoarceți coastele în oală într-un singur strat, cu carnea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați bulion, oțet, crenguțe de tarhon și restul de 3 crenguțe de cimbru și aduceți la foc mic (bulionul nu va acoperi coastele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
TarhonTarhon
OțetOțet
BulionBulion
CoasteCoaste
8
Coaceți descoperit până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Folosind mănuși de cuptor, transferați coaste scurte pe blatul aragazului. Înclinați oala; lingura de grăsime de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Scurte De VităCoaste Scurte De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți amestecul de fasole-stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
11
Adăugați ardeii de cireșe și amestecul scurs de fasole-stafide. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ArdeiArdei
CireșeCireșe
StafideStafide
SosSos
12
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista