Coaste Scurte Fierte Cu Bere

Coaste Scurte Fierte Cu Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte fierte cu bere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1233 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,41 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, sos worcestershire, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Coaste scurte fierte cu bere cu o Gremolata portocalie, Bere de cafea-coaste scurte fierte cu cuscus, și Rădăcină De Bere Fiert Carne De Vită Coaste Scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați coaste cu 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CoasteCoaste
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau caserolă din fontă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați coaste în tigaie; gătiți 8 minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți coastele din tigaie, rezervând 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Călește ceapa, țelina și morcovii în ulei fierbinte 5 minute. Se amestecă usturoiul și pasta de roșii; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați bere, sos Worcestershire și 1 1/4 căni de bulion în tigaie, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei. Se amestecă restul de 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Întoarceți coastele în tigaie, întorcându-le pentru a acoperi cu amestec de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți, acoperit, 3 până la 3 1/2 ore sau până când coastele sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați coastele într-un bol de servire. Degresați grăsimea din picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
11
Bateți împreună făina și restul de 1/2 cană de bulion; se amestecă în picături de tigaie. Se aduce la fierbere; se fierbe 1 minut sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
12
Serviți coaste cu tăiței de ou fierți fierbinți; se acoperă cu sos de tigaie și se presară pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
PătrunjelPătrunjel
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
* Puneți măcelarul să taie coastele în lungimi de 2 până la 2 1/2 inch, astfel încât să se potrivească cu ușurință în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista