Coaste Scurte Fierte

Coaste Scurte Fierte
Coaste scurte fierte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1120 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de morcovi, sarea condimentată a lui lawry, cartofii Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte, nu atât de scurte, cu tocană de Hominy dintr-o nouă viraj în sud, Coaste Scurte Fierte, și Coaste Scurte Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sare și piper coaste, apoi dragă în făină. Set aside.In un cuptor olandez mare, gătiți pancetta la foc mediu până când este complet crocantă și toată grăsimea este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scoateți pancetta și lăsați-o deoparte. Nu aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
3
Adăugați ulei de măsline în tigaie cu unsoarea pancetta și ridicați focul la mare. Coaste maro pe toate părțile, aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți coastele și lăsați-le deoparte. Întoarceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
5
Adăugați ceapa, morcovii și șalotele la tigaie și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se toarnă vin și se răzuie fundul tigaiei pentru a elibera toate bucățile aromate de glorie. Aduceți la fierbere și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați bulion, 1 linguriță sare kosher și mult piper negru proaspăt măcinat. Gustați și adăugați mai multă sare dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
BulionBulion
8
Adăugați coaste la lichid; acestea ar trebui să fie aproape complet scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
9
Adăugați cimbru și crenguțe de rozmarin (întregi) în lichid. Puneți capacul și puneți-l în cuptor. Gatiti la 350 timp de 2 ore, apoi reduceti focul la 325 si gatiti inca 30 pana la 45 de minute. Coastele trebuie să fie fragede și să cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CimbruCimbru
OsOs
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați să stea cel puțin 20 de minute, cu capacul, înainte de servire. În ultimul moment, îndepărtați grăsimea de pe partea superioară a lichidului. (Poate, de asemenea, Frigider amestec, apoi îndepărtați grăsimea solidă din partea de sus.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Serviți 2 coaste pe pat de mămăligă cremoasă, lingând puțin suc deasupra.Curățați și tăiați cartofii în bucăți care au în general aceeași dimensiune. Aduceți o oală mare cu apă la foc mic și adăugați cartofii. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 30 până la 35 de minute. Când sunt gătite, furculița ar trebui să alunece cu ușurință în cartofi fără rezistență, iar cartofii ar trebui să se destrame aproape, dar nu în totalitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MamaligaMamaliga
SucSuc
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare mare. Când cartofii s-au terminat de scurs, puneți-i înapoi în oala uscată și puneți oala pe aragaz. Puneți cartofii la foc mic, lăsând să scape tot aburul, înainte de a adăuga toate celelalte ingrediente.Opriți aragazul și adăugați 1 bețișoare de unt de circulat, un pachet de 8 uncii de cremă de brânză și aproximativ o ceașcă de jumătate și jumătate. Mash, mash, mash! Apoi, adăugați aproximativ o linguriță de sare de condimente a lui Lawry și o linguriță de piper negru.Se amestecă bine și se pune într-un vas de copt de dimensiuni medii. Aruncați câteva bucăți de unt peste partea superioară a cartofilor și puneți-le într-un cuptor de 350 de grade și încălziți până când untul este topit și cartofii sunt încălziți. Notă: când faceți acest fel de mâncare cu o zi sau două în avans, scoateți-l din frigider cu aproximativ 2 până la 3 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Piper NegruPiper Negru
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Coaceți într-un cuptor de 350 de grade timp de aproximativ 20 până la 30 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructele roșii strălucitoare, afinele confiate, prunele Santa Rosa și aromele de mentol se amestecă pentru a intoxica nasul în timp ce Harris Vineyard Merlot 2016 se ridică din pahar. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista