Coaste Scurte Cu Bere Și Miere De Hrișcă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte cu bere și miere de hrișcă. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.7 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1201 calorii, 41G de proteine, și 105g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați miere de hrișcă, ulei vegetal, muștar din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 60 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Coaste Scurte Fierte Cu Bere, Bere de cafea-coaste scurte fierte cu cuscus, și Rădăcină De Bere Fiert Carne De Vită Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade.
Puneți uleiul într-o tigaie mare, grea sau cuptor olandez setat la foc mediu-mare. Condimentați coastele generos cu sare și piper și rumeniți-le pe toate părțile, aproximativ 1 minut pe fiecare parte. (Probabil că va trebui să faceți acest lucru în loturi.)
Scoateți coastele scurte din tigaie și turnați toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de grăsime. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând, până se caramelizează ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă muștarul, mierea, berea și frunza de dafin. Întoarceți carnea în tigaie și acoperiți cu sosul.
Aduceți sosul la foc mic și acoperiți bine tigaia cu un capac sau folie. Puneți la cuptor și gătiți până când carnea este fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Scoateți coastele și degresați cât mai multă grăsime din sos. Reduceți sosul fierbându-l câteva minute, dacă doriți. Gustați pentru condimentare și adăugați mai multă sare și piper, dacă doriți.
Serviți carnea caldă cu o parte din sos lingură deasupra.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.