Coaste prăjite cu condimente cu glazură de caise

Coaste prăjite cu condimente cu glazură de caise
Coaste prăjite cu condimente cu glazură de caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 103G de proteine, 63G de grăsime, și un total de 1020 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, chimen măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice condiment frecat coaste cu prune-ghimbir glazura, Pui prăjit cu glazură de caise, și Somon prăjit cu glazură picantă de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-o râșniță de condimente, pulsați semințele de chimen la o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
3
Adăugați pimentn, chimen, praf de usturoi, sare și piper și puls pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Transferați 2 linguri din amestecul de condimente într-o cratiță mică și amestecați conservele de caise și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Folosind un prosop de bucătărie, apucați și scoateți membrana de hârtie din partea inferioară a fiecărui suport de coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6
Așezați coastele una lângă alta într-o tigaie mare și frecați ambele părți cu amestecul de condimente rămas. Acoperiți bine cu folie și prăjiți timp de 1 1/2 ore sau până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Se toarnă sucurile de tigaie în cratiță cu conservele de caise. Acoperiți din nou coastele și prăjiți aproximativ 30 de minute mai mult, până când sunt foarte fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Turnați toate sucurile de tigaie rămase în cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Preîncălziți broilerul. Aduceți sucurile de tigaie și conservele de caise la fierbere și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Aranjați rafturile pentru coaste cu partea concavă în sus; periați-le cu jumătate din glazura de caise, permițându-i să se adune în centrul raftului. Fierbeți coastele la 10 inci de la foc până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Întoarceți rafturile, periați cu glazura de caise rămasă și fierbeți până se caramelizează, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
11
Transferați raftul pe o tăietură și tăiați-l în coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista