Coaste Pat cu sos de piersici BBQ este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 135g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1564 calorii. Pentru $11.5 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, oțetul de cidru de mere, șalotul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Copil înapoi coaste cu sos de BBQ piersic de foc, Coaste scurte de vită cu sos de piersici și lychee, și Slow Cooker porc coaste de rezervă cu sos picant de piersici-Mango BBQ.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipamente speciale: chips-uri Hickory, Brichete saturate și cărbune, saturate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
1
Adăugați sarea, ardeiul, pudra de chile, praful de usturoi și zahărul brun într-un bol și amestecați până se încorporează bine. Păstrați frecarea într-un recipient etanș până la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Sare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru coaste: clătiți și uscați coastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Puneți-le pe o tăietură curată și scoateți pielea subțire grasă care acoperă partea inferioară a coastelor. Tăiați coastele tuturor excesului de grăsime. Rezervați 2 linguri de piersici (1 pentru coaste și 1 Pentru sos), apoi presărați liber fiecare parte cu restul de frecare și înfășurați coastele în plastic. La frigider cel puțin 8 ore, astfel încât aromele să poată pătrunde în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
4
Umpleți un grătar cu chipsurile și brichetele și preîncălziți-le la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Puneți coastele, cu partea mai cărnoasă în jos, la foc indirect și gătiți timp de 3 ore cu capacul grătarului în jos. Întoarceți plăcile și gătiți până când coastele se îndoaie ușor, aproximativ 1 oră. În acest moment, scoateți-le de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Se presară plăcile cu 1 lingură de piersici rezervate și se taie în porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Tăiați fiecare placă în coaste individuale și acoperiți-o cu sosul Gina ' s Peach BBQ. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
(mequite, Hickory Sau Arin)
8
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se adaugă usturoiul și șalotele și se sotează până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare, piper și piersici freca. Se amestecă cu o lingură de lemn până se parfumează. Se amestecă ketchup-ul, nectarul de piersici, oțetul de cidru de mere, muștarul, Worcestershire și sucul de lămâie. Aduceți ingredientele la fierbere, apoi reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte
Fasole Verde Murată
4 Litri Apă Spumante, Răcită
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Suplimentară Groasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
10
Lăsați să gătească până se îngroașă, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Reglați condimentele dacă este necesar și bucurați-vă.