Coaste mici și lente pentru copii
Low-și-lent copil coaste spate este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 65 calorii. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, coaste de porc pentru copii, grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Coaste De Spate Pentru Copii Gătite Lent, Coaste Lente La Grătar Pentru Copii, și Slow & Easy Baby Înapoi Coaste.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coastele.
Îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor prin felierea în ea cu un cuțit și apoi trăgând. (Acest lucru va face coastele mai fragede și va permite cărnii să absoarbă fumul și să frece.)
Presărați carnea cu generozitate cu grătar. Masaj freca în carne. Înfășurați bine cu folie de plastic și răciți 8 ore.
Pregătiți un foc fierbinte prin strângerea cărbunelui pe 1 parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătare de gaz, lumina doar 1 parte.)
Așezați grătarul de gătit pe grătar. Aranjați coaste peste partea neluminată.
Grătar 2 ore, acoperit cu capac de grătar, adăugând 5 până la 7 bucăți de cărbune la fiecare 45 de minute până la 1 oră și menținând temperatura între 225 și 25
Adăugați o mână de chipsuri hickory la cărbune la fiecare 20 până la 30 de minute. Coaste Spritz cu suc de mere de la un pulverizator de declanșare de fiecare dată când adăugați așchii de lemn
Repoziționați plăcile de coaste ocazional, plasându-l pe cel mai apropiat de sursa de căldură în spate și adăugând chipsuri și cărbuni hickory, după cum este necesar pentru a menține temperatura scăzută. Grătați încă 2 ore.
Scoateți coastele de pe grătar și așezați-le pe folie de aluminiu grea. Spritz coaste generos cu suc de mere; etanșați bine.
Așezați coastele învelite cu folie înapoi pe grătar; gătiți încă 2 ore.
Îndepărtați coastele din folie, așezați-le plat pe grătar și ungeți generos cu sos de oțet. Grătați încă 20 de minute.
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați coastele în secțiuni cu 3 coaste, tăiați între oase.