Coaste La Grătar La Cuptor

Coaste La Grătar La Cuptor
Coaste cuptor la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 676 calorii, 39G de proteine, și 48G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați țelină, sos worcestershire, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mama ' s cuptor-gratar coaste, Coaste De Porc În Stil Rustic Dezosate La Cuptor La Grătar, și Coaste La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Aranjați spareribs într-o tigaie mare, cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Se amestecă ceapa, ketchup-ul, apa, țelina, oțetul, sosul Worcestershire, zahărul, muștarul Dijon și sarea într-un bol; se toarnă amestecul peste spareribs. Acoperă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Muștar DijonMuștar Dijon
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
țelinățelină
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți până când carnea de porc este fragedă și sosul este îngroșat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista