Coastele la grătar necesită aproximativ 11 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 420 de calorii, 28 g de proteine și 24 g de grăsimi. Pentru 1,37 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 329 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ketchup, suc de lămâie, sos chili și sare. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați coaste la grătar, coaste de vită la grătar și la grătar – coaste la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Chifle De Burger, Prăjite
2
Puneți coastele pe un gratar într-o tavă de prăjire mică. Presarati peste coaste 4 catei de usturoi feliati. Acoperiți și coaceți timp de 2 1/2 ore. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Chifle De Burger, Prăjite
3
Într-un castron mic, amestecați zahărul alb, boia de ardei, sare, piper negru, praf de chili și chimen măcinat. Frecați condimentele peste coaste răcite. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Umăr De Porc Cu Os, Aproximativ 3 Kilograme
1 Portocală Mare, Decojită, Secționată și Tăiată în Bucăți Mici
Chimen Măcinat
Cristale De Zahar Grosier, Pentru Decor
1 Lingura Boia De Ardei Afumata (pimenton)
Ardei Iute Fresno
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Ardei Iute Fresno, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cesti Dip De Spanac Si Anghinare
4
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul brun, oțetul de cidru, ketchup-ul, sosul chili, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, ceapa, muștarul uscat și 1 cățel de usturoi. Se fierbe la foc mediu-mic, neacoperit, timp de 1 oră. Rezervați o cantitate mică pentru ungere; restul este un sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, împărțit
Cartofi Rumeni întregi (aproximativ 8)
Sos De Scufundare
Frunze De Rozmarin Tocate, Câteva Crenguțe
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ 1 3/4 De Lire Sterline)
Pudră De Muștar
Ambalați Spanac Proaspăt, Tăiat și Rupt
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei Gras Verde, Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani Plus 1 Lingura De Faina De Tort
6
Pune coastele pe gratar. Se grata, acoperit, aproximativ 12 minute, ungendu-se cu sosul rezervat, pana se rumeneste frumos si se glazureaza.