Coaste la grătar
Coastele la grătar necesită aproximativ 11 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 420 de calorii, 28 g de proteine și 24 g de grăsimi. Pentru 1,37 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 329 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecipes necesită ketchup, suc de lămâie, sos chili și sare. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Cu un scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați coaste la grătar, coaste de vită la grătar și la grătar – coaste la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F (150 de grade C).
Puneți coastele pe un gratar într-o tavă de prăjire mică. Presarati peste coaste 4 catei de usturoi feliati. Acoperiți și coaceți timp de 2 1/2 ore. Se răcește ușor.
Într-un castron mic, amestecați zahărul alb, boia de ardei, sare, piper negru, praf de chili și chimen măcinat. Frecați condimentele peste coaste răcite. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Într-o cratiță mică, amestecați zahărul brun, oțetul de cidru, ketchup-ul, sosul chili, sosul Worcestershire, sucul de lămâie, ceapa, muștarul uscat și 1 cățel de usturoi. Se fierbe la foc mediu-mic, neacoperit, timp de 1 oră. Rezervați o cantitate mică pentru ungere; restul este un sos de scufundare.
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Pune coastele pe gratar. Se grata, acoperit, aproximativ 12 minute, ungendu-se cu sosul rezervat, pana se rumeneste frumos si se glazureaza.
Serviți cu sosul rămas pentru înmuiere.