Coaste Frecate
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Coastele frecate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 748 calorii. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână coaste de porc, sos acidulat, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Coaste Frecate Cu Condimente, Coaste Frecate Uscate Cu Citrice, și Cel mai bun condiment uscat frecat coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, turnați suficientă apă fierbinte peste așchii de lemn pentru a le face să plutească.
Scurgeți chipsurile pentru a le adăuga la grătar.
Se amestecă ardei iute, boia de ardei, piper și sare.
Ștergeți coastele cu un prosop umed, apoi frecați peste tot cu amestecul de chili.
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă.
Dacă utilizați brichete de cărbune, Movilă și aprindeți 40 de brichete pe grătarul de foc al unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și reduceți căldura la minim.
Pentru fumul de cărbune, adăugați 1/2 cană de așchii de lemn înmuiate cu cele 5 Brichete la fiecare 30 de minute de gătit. Pentru fumul de gaz, de îndată ce porniți focul, puneți 1 cană de așchii de lemn înmuiate în cutia de fumat metalică a grătarului sau într-o tigaie mică, de mică adâncime, direct pe căldură într-un colț al grătarului; adăugați încă 1 cană de chipsuri după fiecare oră de gătit.
Așezați coaste pe grătar, dar nu direct la foc. Dacă nu există suficient spațiu pentru toate coastele, așezați-le în poziție verticală într-un suport metalic pe grătar, dar nu direct la foc. Acoperiți grătarul (orificiile deschise pentru cărbune) și gătiți până când carnea se trage ușor din oase, aproximativ 2 1/2 ore. Nu trebuie să întoarceți coaste pe un grătar cu cărbune, ci pe un grătar cu gaz întoarceți coaste ocazional, chiar și în raft metalic.
Transferați coastele într-un platou mare; tăiați între oase și serviți cu sos dulce și acidulat