Coaste din spate dulci și picante gătite lent

Coaste din spate dulci și picante gătite lent
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap? Coaste de spate dulci și picante gătite lent ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 526 calorii, 44G de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de coaste de porc pentru copii, sos picant, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coaste Din Spate Pentru Bebeluși Gătite Lent, Coaste dulci și picante pentru copii, și Coaste Dulci Și Picante Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sosul picant, conservele, bulionul concentrat, ghimbirul și ardeiul roșu într-un aragaz lent de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.3/4 Până La 1 Cană Lapte 2%.
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
ConservăConservă
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați coastele și întoarceți-le pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7 până la 8 ore sau până când coastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista