Coaste De Porc Fierte Cu Soia Portocalie

Coaste de porc fierte cu soia portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.68 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 631 calorii, 61G de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți coaste de porc, zahăr, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 62 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Încercați Coaste scurte fierte cu bere cu o Gremolata portocalie, Coaste de porc fierte cu Castane, și Coaste De Porc Fierte La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Presărați coaste uniform cu sare.
Aduceți sucul de portocale, sosul de soia, zahărul, ghimbirul, usturoiul și piperul la fiert în tigaie la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Adăugați coaste în 1 strat folosind clești, întorcându-vă pentru a acoperi și acoperiți bine tigaia cu folie.
Fierbeți coastele la cuptor până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 ore. (Dacă faceți înainte, consultați nota bucătarilor, mai jos.)
Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Transferați coastele într-un vas de copt, aranjându-le în 1 strat și păstrați-le calde în cuptor.
Degresați grăsimea din lichidul de gătit, dacă doriți, apoi faceți glazură fierbând lichid, neacoperit, amestecând ocazional, până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 15 minute.
Periați glazura generos pe coaste.
Coastele pot fi fierte cu 5 zile înainte și răcite complet în lichid de gătit, neacoperite, apoi răcite, acoperindu-le odată ce sunt complet reci. Pentru a reîncălzi, setați tigaia cu coaste și lichidul de gătit la foc moderat, acoperit cu folie. Se fierbe la foc mic, acoperit, întorcându-se o dată, până când sunt încălzite, aproximativ 15 minute, apoi se transferă coastele într-un vas de copt și se păstrează la cald. Faceți glazura conform instrucțiunilor.