Coaja De Alune De Ciocolată

Coaja De Alune De Ciocolată
O porție conține 157 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie, alune, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Coajă De Ciocolată Cu Alune-Caise, Coaja de ciocolată de caju și alune, și Coajă de alune, semințe de dovleac și ciocolată neagră cu fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați alunele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute, amestecând o dată la jumătatea gătitului. Întoarceți nucile pe un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Rolați prosopul; frecați pielea. Tăiați grosolan nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
RolaRola
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Combinați nucile, cireșele și ghimbirul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
GhimbirGhimbir
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Puneți ciocolata într-o cană de măsurare sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minut sau până când ciocolata se topește, amestecând la fiecare 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
7
Se adaugă în amestecul de nuci, amestecând doar până se combină.
8
Întindeți amestecul uniform pe o tigaie cu jeleu căptușită cu folie; congelați 1 oră. Se rupe în bucăți; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista