Coacerea sparanghelului

Coacerea sparanghelului
Coacerea cu sparanghel ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 16 g de grăsimi și un total de 261 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,67 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Un amestec de sare, lapte, piper și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 40%. Încercați Coacerea cu pui și sparanghel, Coacerea fillo de sparanghel și Coacerea cu sparanghel și elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sparanghelul in apa clocotita pana cand sunt aproape fragezi; se scurge si se da deoparte. Într-o cratiță mică, topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați făină, sare și piper; gătiți și amestecați până când sunt omogene și spumoase. Adăugați treptat lapte; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
3
Se ia de pe foc.
4
Puneți jumătate din sparanghel într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din sosul alb, ouă, pimiento și brânză. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Se presară cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
6
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 30-35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista