Coacerea Pâinii: Pâine Țepoasă
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Un amestec de făină de pâine, cartofi instant, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine De Ovăz-Grâu, Coacerea pâinii: trei aluaturi împletite într-o singură pâine, și Portocaliu Tu Țepos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa,zahărul, drojdia și 1 cană de făină în vasul mixerului standului.
Se amestecă bine și se lasă deoparte 20 de minute.
Adăugați restul de făină, piureul instant și sarea. Frământați cu cârligul de aluat până când este neted și elastic
Adăugați uleiul de măsline și continuați să frământați până când uleiul este încorporat. Formați aluatul într-o bilă, stropiți cu ulei de măsline și readuceți-l în castron. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Făinați suprafața de lucru, preîncălziți cuptorul la 375 de grade și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Dacă doriți o crustă crocantă, puneți o tigaie rezistentă la cuptor cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului. Acest lucru va crea aburul de care aveți nevoie pentru a crocanta crusta.
Întoarceți aluatul și împărțiți-l în jumătate. Formați fiecare jumătate într-un buștean lung de aproximativ 13 inci.
Așezați buștenii pe foaia de copt. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când pâinile s-au dublat, aproximativ 20 de minute.
Cu o foarfecă ascuțită, începând de la un capăt al aluatului, faceți o serie de tăieturi în aluat la un unghi de 45 de grade cel puțin 3/4 din drum prin aluat.
Pe măsură ce faceți fiecare tăietură, mutați bucățile tăiate într-o parte și apoi pe cealaltă, alternativ ...
... până ajungi până la celălalt capăt al aluatului.
Coaceți pâinile la 375 de grade până se rumenesc frumos, aproximativ 25 de minute.
Lăsați pâinile se răcește complet pe un raft.