Coacerea mic dejun cu cârnați-ciuperci
Coacerea pentru mic dejun cu cârnați și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 613 de calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,39 USD per porție. Este perfect pentru Crăciun. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pâine, cârnați de porc în vrac, sare și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 36%, ceea ce nu este atât de excelent. Coacerea pentru mic dejun cu cârnați, caserola pentru mic dejun cu cârnați și ciuperci și Coacerea pentru mic dejun cu cârnați și spanac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți cârnații și ciupercile la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Puneți jumătate din cuburile de pâine într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt; acoperiți cu 2 căni de amestec de cârnați și jumătate din brânză și roșii. Repetați straturile. Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, muștarul, sare și piper; se toarnă peste amestecul de pâine.
Coacem, neacoperit, la 350° timp de 50-55 de minute sau pana cand un cutit introdus langa centru iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.