Clătite ușoare și pufoase
Clătitele ușoare și pufoase sunt o vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 124 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 183 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, zară, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite ușoare și pufoase de hrișcă, Clătite ușoare și pufoase cu bezea, și Clătite Ușoare Și Pufoase Cu Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul într-un castron mare.
Bateți pentru a combina. Într-un castron separat, bateți ouăle până se spumează. Stropiți încet în unt în timp ce bateți.
Adăugați zară și amestecați până se omogenizează.
Încălziți grătarul sau tigaia mare antiaderentă la foc mediu timp de 5 minute.
Se toarnă ingredientele umede peste ingredientele uscate și se amestecă până se combină (ar trebui să existe încă o mulțime de bulgări).
Adăugați o cantitate mică de unt sau ulei pe grătar și întindeți cu un prosop de hârtie până când nu rămâne unt sau ulei vizibil.
Puneți aluatul de clătite pe grătar în patru porții de 1/4 cană. Gatiti netulburat pana cand marginile clatitelor incep sa se fixeze si bulele incep sa sparga suprafata superioara, aproximativ 1 1/2 pana la 2 minute. Întoarceți cu grijă clătitele cu o spatulă subțire și flexibilă și gătiți pe a doua parte până se rumenesc și se fixează complet, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Serviți clătitele imediat sau păstrați-le la cald nu un suport de sârmă așezat într-o foaie de copt cu margini într-un cuptor cald în timp ce gătiți cele trei loturi rămase.