Crepurile mixte de fructe de pădure cu Mascarpone sunt un vegetarian mâncare de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 1,24 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați marscarpone, suc de portocale, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine plată mixtă de fructe de pădure și puf de Mascarpone, Clătite Mixte Cu Fructe De Pădure Grand Marnier, și Căpșuni Mascarpone Crepes.
Instrucțiuni
1
Pentru aluat: amestecați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie sau blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați laptele, apa, ouăle, untul și extractul de vanilie și procesați până se omogenizează. Lăsați deoparte cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
3
Pentru fructe: în timp ce aluatul se odihnește, curățați și înjumătățiți căpșunile. Aruncați cu mure, zahăr și lichior de portocale, dacă utilizați, într-un castron mediu; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Apă Suplimentară
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Bateți brânzeturile cu zahărul, coaja și sucul de portocale și extractul de vanilie.
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Încălziți o tigaie antiaderentă de 6 inci sau o tigaie creponată la foc mediu până când o picătură de apă sare și sfârâie scurt pe suprafața sa înainte de a se evapora. Se toarnă rapid aproximativ 2 linguri de aluat de crep și se învârte pentru a acoperi tigaia uniform. Gatiti pana cand aluatul se intareste, aproximativ 30 de secunde. Întoarceți crepa și gătiți cealaltă parte până când abia este aurie. Repetați cu aluatul rămas, stivuind crepele în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crepe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Așezați 1 lingură de umplutură de brânză în colțul din stânga jos al fiecărei crepe. Îndoiți crepul în jumătate, apoi jumătate din nou pentru a face un triunghi cu umplerea vârfului. Repetați cu clătitele și umplutura rămase. Stivați clătite umplute cu grijă pe platoul de servire (sau tigaia hotelului). (Crepele pot fi preparate până în acest moment cu o zi înainte, acoperite bine cu folie de plastic și refrigerate peste noapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Crepe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, Decojiți
3
A servi: Preîncălziți un cuptor la 250 de grade F. Acoperiți crepele cu folie și încălziți-le în cuptor până se încălzesc, aproximativ 10 minute.