Clătite de ou cu cârnați
Clătite de ou cu cârnați ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.77 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 377 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cârnați pentru micul dejun, cremă de brânză, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Ouă Rapidă – Clătite Snickerdoodle (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), Crcorpes Umplut Cu Cârnați, și Clătite Umplute Cu Cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, gătiți cârnații și ceapa într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 9 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați cremă de brânză în amestecul de cârnați, amestecând până se topește. Se amestecă smântâna.
Scoateți tigaia de pe foc; acoperiți și păstrați la cald.
Pentru a pregăti clătite, puneți oul, albușurile și laptele într-un blender; procesați 15 secunde.
Încălziți o tigaie creponată de 8 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Se toarnă aproximativ 2 linguri de amestec de ouă în centrul tigaiei; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana cand marginile sunt uscate, aluatul este aproape setat, iar fundul este maro. Ridicați cu atenție marginea crepului cu o spatulă pentru a testa coacerea. Întoarceți crepa și gătiți încă 20 de secunde.
Scoateți pe o farfurie. Repetați procedura de 7 ori cu aluatul rămas.
Lingură aproximativ 1/4 cană de umplere în centrul părții mai puțin rumenite a fiecărei crepe. Îndoiți părțile peste umplutură; rulati.
Așezați 2 clătite umplute, cu cusătura în sus, pe fiecare dintre cele 4 farfurii de servire.
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă doriți.