Clătite cu Ratatouille

Clătite cu Ratatouille
Crepes cu Ratatouille ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei gras, piper, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Ratatouille Cr Amperpes pentru # SundaySupper, Socca Cr Amperpes Umplut Cu Ratatouille, și The Crisper Whisperer: Ratatouille în clătite de hrișcă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți cu ulei și presărați cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Întindeți amestecul de legume într-un strat uniform pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
LegumeLegume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până când legumele se rumenesc ușor, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați amestecul de legume într-un castron; se răcește 2 minute. Se amestecă busuiocul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Creșteți temperatura cuptorului la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pentru a pregăti sosul, combinați laptele și făina într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați brânzeturi și nucșoară; se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă vinul, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Adăugați 2 linguri de sos în amestecul de legume; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
12
Lingură 3 linguri amestec de legume în centrul fiecărei crepe; pliați părțile laterale și se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
13
Așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Topiți crepele cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrepeCrepe
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
14
Coaceți la 500 timp de 10 minute sau până când crepele se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrepeCrepe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Notă de vin: Sauvignon blanc se potrivește bine cu preparatele formate în mare parte din legume și ierburi. Vioi, proaspăt și pe bază de plante în sine, vinul joacă aromele din aceste clătite cu rezultate delicioase. Încercați gustosul, bine-preț Chateau Souverain 2004 Sauvignon blanc din California Alexander Valley ($14). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
LegumeLegume
CrepeCrepe
IerburiIerburi
VinVin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Moscato Dasti, Port, Burgundia Albă

Sherry cremă, Bordeaux și șampanie sunt alegerile mele de top pentru clătite. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista