Clătite Cu Brânză Cremă Fără Gluten
Clătitele cu brânză cremă fără Gluten ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 499 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 353 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, lapte, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Clătite Cu Brânză Cremă – Fără Gluten, Clătite Cu Brânză Cremă – Fără Gluten, și Clătite cu brânză cremă (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună făină de orez alb, amidon de porumb, făină de orez dulce, zahăr granulat, praf de copt, sare și gumă xathan.
Adăugați ouă, lapte, ulei vegetal și extract de vanilie.
Bateți până se omogenizează.
Ungeți ușor o tigaie plată.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toarnă aluatul, aproximativ 1/4 cană, pe grătar. Bătătorul ar trebui să" sfârâie " când lovește tigaia. Punctați suprafața fiecărei clătite cu câteva bucăți de brânză sau 1/2 linguriță puncte mici de ricotta.
Gatiti aproximativ 3 minute. Întoarceți clătitele când apar bule pe toată suprafața clătitei și începeți să pop. Clătita ar trebui să înceapă să arate aproape uscată. Întoarceți și gătiți încă 1-1 1/2 minute.